PULAR Premium GWH09AGA-K6DNA1A
октомври 19, 2020
Cosole GEH18AA-K6DNA1F
декември 22, 2020

Console GEH12AA-K6DNA1A

51,999 ден 46,999 денНа залиха

SKU: GEH12AA-K6DNA1A
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:7.0 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.1 – A+
GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Двореден топлински изменувач во надворешната единица
Работен режим: од -22°С до +43°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач за одмрзнување на кондензат
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина.

Модел GEH12AA-K6DNA1A
Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 3520(800~4400)
 греење W 3800(1100~4400)
Потрошувачка ладење W 1000(160~1500)
 греење W 960(165~1500)
Работна температура ладење °C -15°C~43°C
 греење °C -22°C~24°C
SEER; SCOP(W)/SCOP(A) 7.00; 5.30(W)/4.10(A)
Енергетска класа A++; A+++(W)/A+(A)
Внатрешна Единица GEH12AA-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 600/520/480/440/400/360/280
Ниво на звучен притисок dB (A) 44/40/38/36/33/29/25
Димензии (ДxВxШ) mm 700×600×215
Тежина (нето) kg 15.5
Надворешна Единица GEH12AA-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/gr R32/0.75
Ниво на звучен притисок dB (A) 52
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 20
Димензии (ДxВxШ) mm 848×596×320
Нето тежина kg 30.5