AIRY PRO Black GWH18AVDXE-K6DNA1A
декември 22, 2023
S-Nordic GWH09APAXE-K6DNA3A
февруари 19, 2024

I-Shine GVH24AKXF-K6DNC8A

119,999 ден


На залиха

SKU: GVH24AKXF-K6DNC8A
Категории: , ,
Модел    

GVH24AKXF-K6DNC8A

Капацитет

Btu

24000

Напојување

V~/Hz

220~240 / 50

Волтажа Min/Max.

V

185/264

Капацитет ладење

W

7100(830~8660)

 греење

W

8400(1680~9300)

Потрошувачка ладење

W

1870(350~3220)

 греење

W

2250(340~3220)

Работна температура ладење

°C

-15~50

 греење

°C

-25~30

SEER/SCOP(W)/SCOP(A)

7.0/ 4.6/4.0

Енергетска класа

A++/A++/A+

Внатрешна Единица    

GVH24AKXF-K6DNC8A/I

Проток на воздух

m3/h

1490/1200/1060/750/570

Ниво на звучен притисок при Ладење

dB (A)

51/44/39/35/32

Ниво на звучен притисок при Греење

dB (A)

48/42/37/32/32

Димензии (ДxВxШ)

mm

458x1790x458

Тежина (нето)

kg

48

Надворешна Единица    

GVH24AKXF-K6DNC8A/O

Тип на компресор

Twin Rotary

Фреон/полнење

-/kg

R32/1.2

Ниво на звучен притисок

dB (A)

61

Конекција бакар

mm

φ6/φ16

Макс. должина на цевки

m

25

Димензии (ДxВxШ)

mm

958x660x402

Нето тежина

kg

43