PULAR ECO GWH09AGA-K6DNA1A
октомври 19, 2020
Fairy Nordic GWH12ACC-S6DBA1A
декември 3, 2020

PULAR Premium GWH18AGD-K6DNA1A

39,990 денНема на залиха

SKU: GWH18AGD-K6DNA1A
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:6.6  A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:5.1/4.0   A+++/А+
GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работна температура од -15°С до +43°С
“Self-Clean” функција за чистење на внатрешната единица

Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Self-Clean.


Модел GWH18AGD-K6DNA1A
Капацитет Btu 18000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 4600(1000~5300)
 греење W 5200(1000~5800)
Потрошувачка ладење W 1355(420~1700)
 греење W 1340(420~1800)
Работна температура °C -15~43
SEER; SCOP(W)/SCOP(A) 6.1; 5.1/4.0
Енергетска класа A++; A+++/A+
Внатрешна Единица GWH18AGD-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 910/850/780/740/700/650/610
Ниво на звучен притисок dB (A) 42/38/35/33/31/29/28
Димензии (ДxВxШ) mm 982×311×221
Тежина (нето) kg 13.5
Надворешна Единица GWH18AGD-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/0.75
Ниво на звучен притисок dB (A) 52/ /
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 848×596×320
Нето тежина kg 33